LinkedIn for Business voor ideële organisaties

Je netwerk uitbreiden met relevante contacten en jouw meest succesvolle post ooit schrijven!
Deze waardevolle workshop wordt hoog gewaardeerd door de deelnemers.

Dit keer een editie speciaal voor ideële organisaties!

In de ochtend leer je welke elementen onmisbaar zijn in je LinkedIn profiel en hoe je hiermee meer donateurs of samenwerkingspartners kunt aantrekken. Laat je iedereen toe tot jouw netwerk of niet? En waarom wel of niet?
Je krijgt inzicht in wat voor Omzetcoach.nl heeft gewerkt en wat niet.
Dit is een analyse van meer dan één miljoen views op verschillende variabelen waar jij direct je voordeel mee kunt doen.


Maak jij net als veel andere deelnemers je meest succesvolle LinkedIn bijdrage ooit?

Tijdens deze limited edition gaan we je praktijkgericht helpen om tijdens een middagprogramma je meest succesvolle LinkedIn bijdrage ooit te schrijven! We helpen je met het vinden van een onderwerp met nieuwswaarde en we leren je hoe je deze post zó schrijft dat je de meeste views en betrokkenheid tot nu toe creëert. De post schrijf je dan ook in de middag. Dus je loopt de deur uit met een relevante tekst voor jouw doelgroep.

Voor ideële organisaties een extra uitdaging, want hoe wordt je relevant voor jouw doelgroep?

Je investering bedraagt normaal 397,- ex btw. Maar omdat Omzetcoach jou en jouw organisatie graag helpt bieden wij deze training aan tegen inkooptarief. Je investering bedraagt hierdoor slechts 25,- ex. btw. hierbij is de lunch inbegrepen. Ook is er koffie en thee aanwezig. 

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. 

Om veel organisaties de kans te geven te profiteren van deze bijzondere aanbieding is er slechts één plek per organisatie

LinkedIn for Business Limited Edition vindt plaats op 7 november in Amstelveen (Nest, Laan van Kronenburg 14) van 9:30-17:00 en is inclusief lunch.

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol.
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn