Individuele omzetcoaching voor ondernemers en verkopers

De wereld van verkoop- en marketing verandert snel. Welke verkoopstrategie kies je als ondernemer of verkoper en welke keuzes maak je? In het oneindige woud van apps en tools die een hogere verkoopeffectiviteit beloven zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Onze omzetcoaches helpen je om je doelen helder in kaart te brengen, de juiste commerciële prioriteiten te bepalen én de SMART acties te bepalen die gaan helpen om je omzetdoelstellingen te halen.

Verhoog je omzet met individuele omzetcoaching. Onze bewezen succesvolle omzetcoachingsmethodiek helpt ondernemers en verkopers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen. Via SMART Omzetgroeiplannen wordt gewerkt aan het vergroten van het rendement op jouw eigen marketing- en verkoopinspanningen.

Premium Omzetcoaching voor meer klanten en meer omzet

Bepaal de basis samen met een omzetcoach. Op welke klanten richt je je. Wat is je ideale doelgroep, welke producten bied je aan, hoe positioneer je je en hoe profileer je je in de markt. Wat is dé manier voor jou om effectief klanten aan te trekken?

Tijdens individuele sessies wordt gewerkt aan een SMART Omzetgroeiplan met acties op omzetkansen die verzilverd kunnen worden, potentiële klanten die je kunt benaderen en overige acties die bijdragen aan het behalen van je omzetdoelstellingen.

Premium omzetcoaching is beschikbaar vanaf 1.497,- ex btw voor een periode van drie maanden. Wacht niet langer en investeer in je eigen succes!

Omzetcoachingsprogramma's voor verkopers en ondernemers die hun omzetdoelstellingen duurzaam willen behalen

Naast premium omzetcoaching bieden wij omzetgroeitrajecten aan voor drie, zes en twaalf maanden inclusief trainingsplan volledig op maat. Dit doen we omdat we geloven in duurzame relaties en een intensieve begeleiding om échte gedragsverandering te bewerkstelligen. Deze omzetgroeitrajecten bevatten naast individuele omzetcoaching ook verkooptrainingen, workshops, coaching on the job en individuele follow up calls. Ook krijg je toegang tot onze onze community.


Wat zeggen onze klanten?

Lees hier meer testimonials van onze klanten.

Ben je nieuwsgierig wat onze omzetcoaches voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel kosteloos en vrijblijvend een omzetgroeigesprek aan!

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn