Ontmoet ons team

Franck Fielemon, Leiden

Franck Fielemon, Leiden

Omzetcoach Franck Fielemon (1971) heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug bij DHL. Hij opereerde sinds 1997 voor meerdere divisies in verschillende Marketing- en Sales Management functies in binnen- en buitenland. Daarnaast is Franck initiatiefnemer van het Nationaal Export Evenement en oprichter van Omzetcoach.nl

Bereibaarheid Je kunt Franck bellen op 06 - 120 120 18 en mailen op franck.fielemon@omzetcoach.nl

Jonathan Fokker, Houten

Jonathan Fokker, Houten

Omzetcoach Jonathan Fokker (1982) heeft jarenlange ervaring in het trainen en coachen van ZZP en MKB ondernemers op het gebied van sales en (online) marketing, LinkedIn en Facebook. Daarnaast traint en coacht hij mensen in het buitenland (vnl. Azië en Afrika) om eigen bedrijfjes te starten.

Bereikbaarheid Je kunt Jonathan bellen of What'sapp op 0642130946 of mailen via jonathan.fokker@omzetcoach.nl

Mark Vos, Den Haag

Mark Vos, Den Haag

Omzetcoach Mark Vos (1981) is sinds 2012 actief als sales manager en business consultant o.a. voor T-Mobile. Daarvoor was hij commercieel adviseur in de financiële dienstverlening.

Bereikbaarheid Je kunt Mark bellen op 06 - 185 160 35 en mailen op mark.vos@omzetcoach.nl.

Hans Boxman, Hoofdkantoor

Hans Boxman, Hoofdkantoor

Inside Sales Hans luistert naar onze klanten en stelt vragen waardoor hij commercieel ontwikkel- en verbeterpotentieel in kaart brengt en klanten de beste oplossingen adviseert. Hans is 61 en heeft een enorme staat van dienst binnen DHL op de afdeling Telesales.

Bereikbaarheid Hans is bereikbaar via 085 - 235 5000 en hans.boxman@omzetcoach.nl

Sara Hattink, Contentspecialist

Sara Hattink, Contentspecialist

Contenspecialist Sparkle and be simple' is mijn motto. Stap voor stap help ik je met online zichtbaar zijn en help ik jou met het opbouwen van jouw expertisestatus. Aantrekkelijke content met toegevoegde waarde voor jouw klant is bepalend voor de mate van betrokkenheid op jouw content. Vrienden zeggen over mij dat ze het knap vinden dat ik voor veel verschillende mensen en onderwerpen oprechte interesse heb. Dat komt goed uit, want mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid helpen mij bij het maken en onderzoeken van de verhalen om mij heen.

Bereikbaarheid Je kunt Sara bereiken tijdens kantooruren op 085 - 235 5000.

Manon Vonk, Social Media

Manon Vonk, Social Media

Omzetcoach Manon Vonk (1961) ondersteunt al jarenlang ondernemers bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van een content- en social mediastrategie. De zichtbaarheid die ondernemers daarmee creëren, bezorgt hen meer klanten en dus ook meer omzet. Manon werkt sinds 2007 als zelfstandig ondernemer en was daarvoor 12 jaar als journalist verbonden aan AssurantieMagazine.

Bereikbaarheid Je kunt Manon bereiken via 06-50504461 en manon.vonk@omzetcoach.nl https://www.linkedin.com/in/manonvonk/

Marie-José Giebels, Ouderkerk a/d Amstel

Marie-José Giebels, Ouderkerk a/d Amstel

Omzetcoach Jarenlang werkte zij in de mediabranche als Radio- en TV director. Met een inkoopbudget van honderden miljoenen onderhandelde ze met radio en tv zenders over prijzen van reclamezendtijd. Dat deed ze voor klanten zoals Ahold, Heineken, ING, ABN/AMRO, Nestlé etc. Zo leerde ze zowel de inkoop als de verkoopkant kennen. 10 jaar geleden startte ze haar eigen salestrainingsbureau: Mind Direction. Als ondernemer kent ze het klappen van de zweep. Inmiddels heeft ze al veel bedrijven en kleinere ondernemers geholpen met het verbeteren van hun verkoopgesprekken en het verhogen van hun omzet. Marie-José ziet ernaar uit om met jou aan de slag te gaan!

Bereikbaarheid Je kunt Marie-José elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur bellen op haar persoonlijke nummer: 06-13 29 42 22. Mailen kan altijd naar marie-jose.giebels@omzetcoach.nl.

Harold van Asdonk, Haarlem

Harold van Asdonk, Haarlem

Omzetcoach Harold van Asdonk (1978) is een enthousiaste en resultaatgedreven business developer en ondernemer. Hij heeft sinds 2006 kleine en grote organisaties succesvol laten groeien in omzet. Hierdoor heeft hij een grote passie ontwikkeld om ondernemers en organisaties te helpen winstgevender te worden.

Bereikbaarheid Je kunt Harold bellen op 06-43927763 en via mail bereiken op harold.vanasdonk@omzetcoach.nl.

Allard van Rijn, Arnhem

Allard van Rijn, Arnhem

Omzetcoach Allard van Rijn (1980). Na 15 jaar sales en marketing functies te hebben vervuld bij zowel startende ondernemingen en business units als bedrijven die een transitie moesten doormaken is Allard in 2018 gestart met zijn eigen onderneming Xennial. De kennis ten aanzien van veranderingen en marketing zet Allard in voor bedrijven die echt met sales en (online) marketing aan de slag willen.

Bereikbaarheid Je kunt Allard bereiken telefonisch of via whatsapp op 06 55 84 06 32 of per mail op allard.vanrijn@omzetocach.nl

Omzetcoaches gezocht

Omzetcoaches gezocht

Staat jouw naam hier binnenkort? Bekijk de samenwerkingsmogelijkheden en neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek als jij ZZP en MKB ondernemers succesvoller wilt maken, en helpen om meer rendement uit hun marketing- en verkoopinspanningen te halen. Groei mee met ons succes en profiteer van een gezamenlijke marktbenadering met een sterk merk. Werk zelfstandig en met behoud van je eigen authenticiteit. Als omzetcoach bouw je je eigen klantenportefeuille op en kun je een zeer goed inkomen realiseren.

 © 2020 De Verkoopmaatschappij

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn