Social Selling Implementatie

Op zoek naar méér klanten en méér omzet? Social selling is een bewezen succesvolle aanpak om op een duurzame manier te groeien. Wij helpen je om een goede social selling strategie te bepalen en kunnen je ook ondersteunen bij de uitvoering. Met social selling kunnen wij jouw leadgeneratie vergemakkelijken. Doordat we ook een ongekende expertise in huis hebben over telefonische opvolging kunnen we je een compleet product aanbieden.

Vraag naar onze social selling implementatie checklist!

Regelmatig organiseren wij social selling workshops waarin we je laten zien hoe je met een social selling strategie klanten kunt aantrekken.

Download het artikel "Effectiever klanten aantrekken met social selling"  

Social Selling wat is dat? Kort gezegd gaan verkopers zich als marketeer gedragen en klanten aantrekken via een actieve dialoog gebaseerd op het delen van waardevolle inzichten en het creëren van vertrouwen door een relatie te bouwen. 

Social media maakt dit eeuwenoude proces een stuk makkelijker en transparanter. Google even en je wordt bedolven onder de informatie. Veel informatie is ronduit positief over Social Selling en wijst op de hoge verkoopeffectiviteit…..download om verder te lezen

Omzetcoach.nl

Ondersteunt ondernemers bij het optimaliseren van hun verkoopprestaties;

- Analyses en adviezen
- Praktijkgerichte workshops & trainingen
- On the job coaching
- Implementaties verkoop- en marketingautomatisering
- Optimalisatie commerciële processen
- Website traffic en funneling
- Interim management

Neem contact op


© 2019 De Verkoopmaatschappij

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn