Exclusieve Linkedin for Business workshop - uitsluitend voor relaties van Waterprof

Bespaar tijd en geld en maak je acquisitie een stuk comfortabeler met een combinatie van social selling, inbound marketing en een gestructureerd opvolgproces.

Tijdens de LinkedIn for Business workshop laten we zien met welke strategie, technieken, processen en systemen je effectief klanten kunt aantrekken en omzetkansen kunt verzilveren met behulp van LinkedIn, én hoe je deze basis ook kunt gebruiken in andere on- en offline sociale netwerken. 

Verander LinkedIn in jouw meest duurzame leadbron en creëer een constante stroom van leads en klanten. 

Deze vorm van acquisitie is gebaseerd op het vergroten van je zichtbaarheid en aantrekkingskracht als expert binnen jouw vakgebied.

Aan de hand van vijf pijlers werk je gedurende deze sessie aan je eigen SMART actieplan en kun je direct starten met implementeren!

Maak jij je meest succesvolle LinkedIn bijdrage ooit?

Over Waterprof

Waterprof droomt van een duurzame leefomgeving en draagt bij aan het versnellen van oplossingen voor water gerelateerde opgaven: klimaatverandering, energietransitie, voedselvoorziening, natuurbehoud en waterveiligheid.

Waterprof ondersteunt opdrachtgevers in de water-, agro- en energiesector bij het zetten van de volgende stap in het verduurzamen van de leefomgeving en geeft praktisch advies op het gebied van proces- en programmamanagement.

Waterprof verbindt mensen en organisaties in processen rond de realisatie van wateropgaven en leidt slimme en gedreven waterprofessionals op voor complexe waterprojecten in de wereld van vandaag en morgen.

Meer informatie en boeken

Wanneer: maandag 28 oktober

Tijd: 9:30-12:30

Investering: 197,- ex btw

Inclusief;

- Lunch

- Werkboek

- Slidedeck met uitleg vijf pijlers

- Checklist klantaantrekkelijk profiel

- Checklist méér bereik en impact met LinkedIn bijdrages

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn